Projekt Polska Wieprzowina na kulinarnych szlakach Restauracja Hotelu Cztery Pory Roku – Głogów Małopolski

Kolejna realizacja projektu finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego we współpracy ze Stowarzyszeniem Polska Ekologia ”Polska Wieprzowina na Kulinarnych Szlakach”.

Restauracja Hotelu Cztery Pory Roku w Głogowie Małopolskim w województwie podkarpackim zaserwował znakomite dania z mięsa wieprzowego. Właściciele przygotowali między innymi: Smakowity kotlet schabowy z kością, puree z pora, młoda kapusta . Dziękujemy za możliwość zrealizowania wydarzenia właśnie w tym miejscu. Restauracja Hotelu Cztery Pory Roku należy do Szlaku Kulinarno-Turystycznego Ekologia, Jakość i Tradycja. 

Podróżujemy  po szlakach kulinarnych w całej Polsce. W 20 lokalach gastronomicznych : gospodach, karczmach, oberżach, restauracjach, a także dodatkowo zakładach mięsnych i winnicach promować będziemy walory zdrowotne i smakowe polskiej wieprzowiny. Projekt finansowany jest z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego. 

Celem kampanii jest  edukacja społeczeństwa a w szczególności osób decyzyjnie odpowiedzialnych za zakupy domowe jak ważną rolę w życiu człowieka odgrywa zdrowo zbilansowana dieta, właściwy dobór zdrowych, polskich i ekologicznych certyfikowanych produktów wieprzowych. Chcemy pokazać jak ważny jest patriotyzm konsumencki, który buduję siłę całej naszej gospodarki poprzez kupowanie mięsa wieprzowego wytwarzanego najbliżej nas zapewniamy sobie zdrowie i odporność każdego dnia.

W galerii możecie obejrzeć zdjęcia z realizacji  wydarzenia  w Głogowie Małopolskim  a na naszym fanpage’u  znajdziecie aktualne informacje dotyczące kolejnych wydarzeń. 

Termin wydarzenia: 30.06.2022
Miejsce wydarzenia: Kulinarne Szlaki w Polsce